Palvelut ja hinnasto

Seksuaalineuvonta

Seksuaalineuvonnassa voit keskustella seksuaalisuuteen, ihmissuhteisiin tai esimerkiksi omaan kehoon liittyvistä asioista. Seksuaalisuuden ammattilainen ohjaa sinua tilanteen mukaan.

Seksuaalineuvoja antaa tietoa sekä neuvoja, ohjeita ja tarvittaessa erilaisia pohdinta- tai keskustelutehtäviä. Seksuaalineuvoja tukee asiakasta. Neuvonnassa voidaan tehdä yhdessä myös konkreettinen suunnitelma, jonka avulla käsitellä haastetta ja lähteä ratkomaan sitä.

Vastaanotollamme voi keskustella kaikesta seksuaalisuuteen liittyvästä aiheesta.

Hinnasto

Yksilöneuvonta: 45 min / 80 € tai 90 min / 110 €

Neuvonta pariskunnalle: 90 min / 120e

Etäyhteys/puhelinneuvonta: 45 min / 70 €

Mikäli tapaaminen halutaan kolmelle tai useammalle henkilölle, sovitaan hinnoittelu erikseen.

Koulutus ja luennot

Ota yhteyttä, kun haluat asiantuntijaksi seksuaalisuuden ammattilaisen - tapahtumat, koulutukset, luennot. Asiantuntijapalvelut ovat aina räätälöitävissä.

Hinnasto

Koulutukset ja luennot hinnoitellaan erikseen.

Workshopit

Workshop tai työpaja on kokonaisuus pohdinta-, keskustelu- ja/tai kirjoitustehtäviä, joiden avulla osallistujat pääsevät itse työskentelemään valitun aihealueen kanssa. Räätälöimme työpajat aina osallistujien toiveiden mukaan. Työpajan pituus on taukoineen 2-3 tuntia.

Voit varata meiltä yksityisen työpajan esimerkiksi työ-, harrastus- tai ystäväporukallesi. Järjestämme myös avoimia työpajoja, joista tiedotamme verkkosivujemme Blogi-osiossa. Voit myös tilata työpajan tapahtumaasi.

Hinnasto

Workshopit hinnoitellaan erikseen.

Mielihyväkutsut

Mielihyväkutsuilla esittelyssä ovat ihanat hierontaöljyt ja laadukkaat liukuvoiteet. Mukana on valikoiman suosituimpia seksileluja sekä tuotteita seksuaaliterveyden parantamiseksi ja ylläpitämiseksi.

Saat ideoita ja vinkkejä tuotteiden hankkimiseen, käyttöön sekä hoitoon liittyen. Voit esittää kysymyksiä, joihin internet ei tarjoa suoria vastauksia – myös kahden kesken.

Mielihyväkutsuilla ei ole ostopakkoa.

Hinnasto

Mielihyväkutsut: 50 €

Mielihyväkutsut järjestetään yhteistyössä Amor.fi:n kanssa. Amor.fi on suomalainen mielihyväyritys ja verkkokauppa, joka toimii intohimosta mielihyvään.

Nimi
Nimi