Mielihyväkutsut

Tyttöjen ilta, synttärit tai tuparit? Pikkujoulut tai polttarit? Kenties työpaikan virkistyspäivä? Mielihyväkutsut sopivat arkeen ja juhlaan!

Mielihyväkutsuilla esittelyssä ovat ihanat hierontaöljyt ja laadukkaat liukuvoiteet. Mukana on valikoiman suosituimpia seksileluja sekä tuotteita seksuaaliterveyden parantamiseksi ja ylläpitämiseksi. Tällaisia ovat esimerkiksi lantionpohjalihasten harjoittamiseen tarkoitetut geishakuulat.

Saat ideoita ja vinkkejä tuotteiden hankkimiseen, käyttöön sekä hoitoon liittyen. Voit esittää kysymyksiä, joihin internet ei tarjoa suoria vastauksia – myös kahden kesken.

Mielihyväkutsuilla ei ole ostopakkoa. Tilaaminen käy kuitenkin helposti ja turvallisesti tilauslomakkeella. Maksutavasta sovitaan erikseen kutsujen yhteydessä: korttimaksu, MobilePay tai tilisiirto. Tilaukset toimitetaan huomaamattomasti ja yksityisyyttäsi kunnioittaen.

Kutsujen hinta on 50 €. Käymme pitämässä kutsuja pääosin pääkaupunkiseudulla.

Ota yhteyttä, ja katsotaan kalenterista päivä mielihyväkutsuillesi!

Mielihyväkutsut järjestetään yhteistyössä Amor.fi:n kanssa. Amor.fi on suomalainen mielihyväyritys ja verkkokauppa, joka toimii intohimosta mielihyvään.