Monet kasvot
 

Me - Monet kasvot

 
tiia-merikanto.jpg

Tiia Merikanto

Seksuaalisuus on ennen kaikkea olemisen muoto, syvin osa ihmisyyttä. Seksuaalisuus voi haavoittua. Seksuaalisuutta voidaan korostaa. Seksuaalisuus voi olla hyvin yksityistä ja intiimiä. Seksuaalisuudella voidaan leikkiä. Seksuaalisuus on jokaisella erityinen ja ainutlaatuinen.

Sinä olet ainutlaatuinen.

Seksuaalineuvojana olen keskittynyt erityisesti seksuaalisen halun puutteeseen, parisuhteen ongelmakohtiin, sooloseksiin sekä seksileluihin, itsetuntokysymyksiin ja seksuaalikasvatukseen.

Olen myös kirjoittanut seksuaalisuudesta valtakunnallisiin julkaisuihin, kuten Trendi ja Kaksplus.

 
 
Nea-pohja.jpg

Nea Pohja

Meidän täytyy löytää se, mitä aidosti olemme, ja toteuttaa itseämme rehellisesti ollaksemme tyytyväisiä. Meillä on silti voimakas tarve kokea kuuluvamme yhteisöön, täysin hyväksyttyinä.

Seksuaalisuus on meille pyhää ja henkilökohtaista. Samalla seksuaalisuudella on voimakas kulttuurinen ja yhteisöllinen puoli arvo- ja moraalikäsitysten kautta, jotka koskettavat aina kaikkia yhteisönsä jäseniä.

Kiinnostus näihin teemoihin on johtanut minut sekä teologian maisteriksi että seksuaalineuvojaksi ja hakeutumaan seksuaaliterapian opintoihin.

Olen toiminut vuosia avoimessa suhteessa sekä swinger- ja polyamoriayhteisöissä Suomessa ja kansainvälisesti. Asiantuntemukseni liittyy siis avoimiin suhteisiin, suhteen avaamiseen, kommunikaatioon, seksuaalisuuteen ja uskonnollisuuteen sekä nuorten seksuaalikasvatukseen. Erityiset kiinnostuksenkohteeni ovat lisäksi häpeä ja mustasukkaisuus.

Tarjoan neuvontaa suomen lisäksi myös englanniksi ja ruotsiksi.

 
 
jouni-ranta.jpg

Jouni Ranta

Olen ihmissuhteiden ja seksuaalisuuden valmentaja, koulutukseltani NLP Practitioner, Life Coach että seksuaalineuvoja.

Olen periksiantamaton optimisti ja haastan mielelläni niin itseäni kuin asiakkaitani. Uskon vahvasti, että kehitys tapahtuu, kun katse suunnataan menneisyyden sijaan tulevaisuuteen, tai kun haasteiden kanssa mennään välillä jopa vähän epämukavuusalueelle - kuitenkin turvallisesti.

Tämä asetelma ohjenuoranani olen auttanut tuloksellisesti asiakkaitani muun muassa erektio-ongelmissa, unihäiriöissä ja addiktiota hoidettaessa. Lähestyn haasteita ratkaisukeskeisesti, suunnitelmallisesti ja systemaattisesti.

Seksuaalisuuden osalta erityisiä osaamisalueitani ovat ennenaikainen laukeaminen ja erektio-ongelmat, avoimet ja swinger-suhteet, porno sekä haitallisten oletusten ja uskomuksien työstäminen.